Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1421-1430 of 10108 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2010வடக்குக் கிழக்கின் பொருளாதார அபிவிருத்தியில் கைத்தொழில் உற்பத்தித்துறை விரிவாக்கத்தின் முக்கியத்துவம்Uthayakumar, S.S.
2012ஊழிய பொருளியல் - ஓர் அறிமுகம்Uthayakumar, S.S.
2012-07-20இலங்கையில் கையாளப்பட்டு வரும் நுண்கலைகளில் நாட்டிய சாஸ்த்திர மரபின் பங்களிப்புகிருபைராஜா, அ
2018Then there were no witnessesAhilan, P.
2019Effect of Different Cooking Methods on the Antioxidant properties of Bitter gourd (Mormodica charantia) Cultivated in Jaffna DistrictThanuja, S.; Vasantharuba, S.; Sivakanthan,S.
2018The effect of boiling, stir-frying and microwave cooking methods on the antioxidant potential of local brinjal variety (Solanum melongina) available in Jaffna districtThanuja, S.; Vasantharuba, S.; Sivakanthan, S.
2017Isolation of Potential Bacteriocin-Producing Lactic Acid Bacteria from Fermented Food Products Showing Antimicrobial ActivityKeerthini,S.; Vasantharuba, S.; Kapilan, R.
2018Evaluation of Antioxidant properties of Cassia auriculata L. Flower Extracts.Kajani, S.; Vasantharuba, S.; Sivakanthan, S. S.
2017Production and Crystallization of Citric acid from Sour Orange (Citrus aurantium) Juice using Aspergillus nigerSukanthan, Y.; Vasantharuba, S.; Kapilan, R.
2006EFFECT OF DIFFERENT CULTIVARS AND PREPARATION METHODS ON VITAMIN E, TOTAL FAT AND FATTY ACID CONTENT OF SOYBEANVasantharuba, Liyanage, P.K S; Sivakanesan, R